Automate your Marketing
with Womplify




 
Pengalaman Kehidupan

By: ain hardy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Jun-2014 14:16 Email | Share | | Bookmark
testing 123....

rindunyeee..kehidupan lampau.....seronok bila dapat tengok gambar kenangan lama

inipun dah berkali kali cuba passwordnya.....hari ni baru dapat edit


Sunday, 7-Apr-2013 09:25 Email | Share | | Bookmark
Eh, ada lagiiii....!

 
Alhamdulillah..... tetiba teringat akan kisah silam yang tidak sempat di muhasabahkan ....... buka buku lama ....... sebenarnya ini adalah ujian kepantasan unifi ...... klu lulus , bolehlah sambung berfotopages ....klu masih ditahap lama.....lambat ....nampaknya tutup buku semula....


Friday, 3-Oct-2008 16:00 Email | Share | | Bookmark

pagi raya di International Hall,Toyohira
first day ........ baito ......... kira mcm masuk semester kedua laaa

tak sangka ........... !
...... semua member-member jepun suke .......... ingatkan dorang tak kisah kita berhenti sebulan . ....ada yg datang jumpa ..... ada yg tanya khabar ......ada yg lambai2 dari jauh .......gengki desu ka ! lama tak jumpa kan ! hehehehheee tak sangka ramai peminat

sampaikan ..........ada yg tak benarkan pekerja baru duduk di kerusi kepunyaan Ain-san di bilik makan ................. terpaksalah pekerja baru tu duduk di kerusi penghujung meja . rasa bersalah pulak ....... padahal dia masuk kerja masa kita berhenti sebulan lalu !
nampaknya kene pertingkatkan prestasi .......... maklumlah ............... harapan company dan satu-satunya gaijin ( org luar ) di company itu ............
(terlebih garam perasan...tan gamaknya niii !!!!)

semoga perjalanan hidup seharian diberkati NYA .... Aminnnn .


Thursday, 2-Oct-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark

selepas solat raya..di masjid sapporo
4 tahun tidak berbaju baru .... handmade lagiii !
fase 1 ..dari kalangan family
View all 6 photos...
Selamat Hari Raya

Terima kasih kepada semua warga Malaysia yang berada di Sapporo .... dan juga wakil Brunei ..... yang sudi hadir menjamu selera seadanya dan mengeratkan silaturrahim sesama kita sempena hari yang mulia ini ....... arigatou !


Thursday, 2-Oct-2008 06:00 Email | Share | | Bookmark

 
Selamat Hari Raya ......

alhamdulillah , aidil fitri 2008 ini disambut dengan sederhana rohani dan jasmani . memang mengharap keadaan seperti ini kerana ini adalah raya yang terakhir di sini , insyaAllah .

pada awalnya , berhajat nak buat makan-makan yg simple pada hari sabtu ini . tetapi petang selasa( sblm raya ) company tempat bekerja dulu (tempat baito ) called . katanya boleh baito semula ....... walaupun dah berhenti sebulan kerana Ramadhan ( danjiki ) . alhamdulillah !

selepas solat raya aidil fitri , bergegas ke ' warung jawa ' ( owner indonesia bersuamikan jepun ) membeli ayam dan daging halal ´╝Äkemudian singgah pula di international hall , toyohira ..... menyambut raya bersama msian student . lebih kurang pukul 10 pagi .... bergegas pulang !

operasi masak memasak dimulakan ...... non-stop ! bertungkus-lumuslah lakibini ....... heheheheeeee............. plan hari sabtu cancel ........... so , masaklah apa yang mampu untuk jamuan makan pada malamnya ( no sepesel menu ) ...... gayanya macam open house jugaklah ! sepatutnya seminggu sebelum open house ...... persediaannya dah dirancang ...... tetapi , kali ni ..... pagi raya baru merancang !!!! hishhhhh .......... memang drastik sungguh ( klu kat msia ni ..... mmg kene bebel niiii ! ) .....................sebabnyaaaaa..... hari sabtu kene kerja daaaaa........ ( baito ) .

alhamdulillah , dari pagi hinggalah lewat malam ............. semuanya berjalan lancar dengan kehendakNYA .

menunya ........... nasi minyak , ayam beriani pakistan , ayam paprik , sambal daging , sambal udang , kek coklat , kek kismis ....... tiada dessert kerna kesuntukan masa ........ hanya buah pisang & limau shj .

nasi impit , biskut coklat rice , biskut nescaffe , biskut cornflakes madu dan kek coklat ( kek ni si adik buat ) dan juga jajan ............ buat sebelum raya .


komen hubby ............ sebulan dok di rumah .... macam dikenekan ISA jeee


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net